Stuntend Volendam deelt tik uit aan De Graafschap

7 november 2020, 15:55   Bijgewerkt: 8 november 2020, 10:30

FC Volendam heeft voor een grote verrassing gezorgd door op De Vijverberg met 2-5 van De Graafschap te winnen. De gasten doen daarmee uitstekende zkaen, want ze melden zich in de top van de Eerste Divisie. De Graafschap laat juist een gigantische kans liggen om dichterbij de koppositie te komen.

En dat hebben de Superboeren aan zichzelf te wijten, want ze kregen kansen genoeg op de overwinning. Na een kwart wedstrijd stond het middels goals van Daryl van Mighem en Elmo Lieftink ook voor 2-1 (tegengoal van Derry John Murkin), maar vlak voor rust ging het mis toen Boy Deul de 2-2 binnentikte.

Vanaf dat moment werd het Volendam van Wim Jonk sterker in Doetinchem. Het resulteerde in de tweede helft in de 2-3 van Francessco Antonucci (penalty) en de 2-4 en 2-5 van Nick Doodeman (fout Rody de Boer en late goal). Onnodige tegengoals, maar wel een verdiende nederlaag voor De Graafschap, dat met een duel minder gespeeld vijf punten minder heeft dan Almere City FC. Volendam volgt op een puntje minder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen