Lampard opnieuw lovend over Ziyech: "Hij is een topspeler"

7 november 2020, 21:29

Hakim Ziyech nam Chelsea met twee assists bij de hand tegen Sheffield United (4-1). De Marokkaan kon dan ook opnieuw op lovende woorden rekenen van zijn trainer Frank Lampard, nadat Ziyech eerder ook al uitblonk tegen Burnley en FK Krasnodar.

Ziyech staat door zijn uitstekende optreden tegen Sheffield United nu op twee doelpunten en vier assists voor Chelsea. Tegen de hekkensluiter uit de Premier League creëerde de middenvelder bovendien de meeste kansen voor zijn ploeg in een thuiswedstrijd (zes). Geen speler uit de Premier League deed hem dat dit seizoen nog na.

"Hakim is een topspeler", reageerde Lampard bij de BBC op het optreden van Ziyech. "Hij maakt nog meer indruk op je als je werkt met hem. We hebben hem afgelopen jaar natuurlijk al tegen ons zien spelen in de Champions League. Daarna is hij geblesseerd geraakt, maar hij wordt een grote speler voor ons. Ik heb spelers nodig die het niveau omhoogtillen en die zijn soms moeilijk te vinden. Maar het middenveld was geweldig in deze wedstrijd", zei de Chelsea-trainer.

Chelsea is door de zege naar de derde plaats geklommen in de Premier League. Afgelopen week won het in de Champions League al vrij simpel van Stade Rennes.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen