Giakoumakis van schlemiel naar held: "Alles kwam eruit"

8 november 2020, 10:14

Met Giorgios Giakoumakis heeft VVV-Venlo dit seizoen een echt goudhaantje in huis. De Griekse spits scoort aan de lopende band en was zaterdag de matchwinner tegen Heracles Almelo (3-2). Hij miste eerder echter een strafschop en gaf er één weg aan Heracles. Hij is dan ook blij met zijn heldenrol in de slotfase.

"Jammer genoeg voor mij en mijn team had ik niet mijn beste dag tegen Heracles", sprak hij tegen FOX Sports. "Gelukkig maakte ik het in de tweede helft nog een beetje goed." In het eerste bedrijf faalde hij van elf meter. "Hij was niet eens slecht genomen, maar ik miste Die rebound moet ik vervolgens natuurlijk maken." Dat hij in de slotfase alsnog de winnende maakte, was mooi voor hem. "Ja, toen kwam alles eruit want het was een verschrikkelijke avond voor mij. Gelukkig pakten we nog de drie punten."

Door zijn acht doelpunten voor VVV heeft hij van John van 't Schip een uitnodiging gekregen voor de nationale ploeg van Griekenland. "Ik speel goed en maak doelpunten in een Europese competitie. Ik sta op de lijst, daar gaat het om", aldus Giakoumakis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen