Willem II ruikt bloed tegen PSV: "Wij kunnen die ruimtes bespelen"

8 november 2020, 12:17

Slechts één van de vijf wedstrijden tot dusver eindigde voor Willem II pas in een zege. Toch is er vertrouwen richting het duel met PSV van zondag. Ché Nunnely zag PSV in de Europa League met 4-1 verliezen van PAOK Saloniki en heeft in die pot interessante dingen opgemerkt.

PSV stond in Griekenland met 0-1 voor, maar gaf het vervolgens helemaal weg door drie goals in korte tijd. "Dat ging snel hè, ze kregen snel drie doelpunten tegen", zegt Nunnely tegen Omroep Brabant. "Je ziet dat ze ruimtes weggeven op de counter, die ruimtes kunnen wij goed bespelen. Het zijn ruimtes waar ik goed in kan duiken."

Nunnely won met Willem II vorig seizoen met 2-1 van PSV. Hij maakte toen beide goals. In Eindhoven verloor Willem II echter met groet cijfers en dat is geen uitzondering, want in Eindhoven wonnen de Tilburgers in 2000 voor het laatst. "We moeten van eigen kwaliteit uitgaan. Als we gewoon ons ding doen, moet het goedkomen. PSV is een topteam en het gaat lastig worden, maar er zijn zeker mogelijkheden", zegt Nunnely. Willem II staat veertiende in de Eredivisie.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen