Milan ziet óók concurrenten Inter en Atalanta remiseren

8 november 2020, 17:03

AC Milan kan zondagavond met een héél goed gevoel de interlandbreak ingaan. De ploeg zag eerder deze zondag Juventus en SS Lazio gelijkspelen en in navolging van hen eindigde ook de topper tussen Atalanta Bergamo en Internazionale onbeslist (1-1), waardoor het op vrijwel alle achtervolgers kan uitlopen. 

Vrijdagavond zag AC Milan de verrassende nummer twee Sassuolo al punten verspelen op bezoek bij Udinese (0-0), waar een gelijkspel van Juventus bijkwam vandaag. Voor Internazionale en Atalanta stond er beide op het spel om aansluiting te houden bij de bovenste ploegen na eerder wat puntverlies, waarvoor Inter in eerste instantie de beste papieren leek te hebben.

Lautaro Martínez kopte na een klein uur namelijk fraai binnen uit een voorzet van Ashley Young. Lang konden de bezoekers – opnieuw met Christian Eriksen op de bank – daar echter niet van genieten. Aleksey Miranchuk maakte met een keiharde poeier ongedaan en daar kon de invalbeurt van Romelu Lukaku een kwartier voor tijd weinig aan veranderen.

De sterke spits was nog niet klaar voor een basiplaats en werd in het veldspel node gemist van Internazionale, dat opnieuw tegenviel. Het zal voor het AC Milan van Zlatan Ibrahimovic alleen maar meer aanleiding zijn om de voorsprong te willen vergroten. In eigen huis tegen Hellas Verona wordt het zondagavond geen eenvoudig karwei, maar bij een zege is de voorsprong minimaal vier punten op alle achtervolgers. 

Genoa – AS Roma 1-3

Met Rick Karsdorp negentig minuten op het veld heeft AS Roma zondagmiddag een simpele overwinning geboekt op bezoek bij het Lasse Schöne-loze Genoa. De Romeinen schreven door drie doelpunten van uitblinker Henrikh Mkhitaryan simpel drie punten bij. Het was voor de Nederlandse back zijn derde basisplaats op rij en met hem op het veld werd nog niet verloren.

Overige uitslag:

Torino - Crotone 0-0

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen