Doelpunt en gemiste penalty Weghorst bij zege VfL Wolfsburg

8 november 2020, 17:30

Wout Weghorst (28) heeft zondagmiddag een hoofdrol opgeëist bij VfL Wolfsburg. De sterke spits maakte een doelpunt, maar ging toch niet helemaal met een goed gevoel naar huis na de zege op 1899 Hoffenheim. Tien minuten voor het einde schoot hij namelijk een penalty naast, waarna de bezoekers nog een aansluitingstreffer produceerden (2-1). Erger dan dat werd het overigens niet voor Weghorst.

De Nederlandse spits had na twintig minuten de bal alweer in het net liggen. Ongetwijfeld gebrand om zich te laten zien nadat Frank de Boer hem opnieuw niet had geselecteerd voor het Nederlands elftal schoot Weghorst eerst de bal nog tegen een verdediger op, maar zag dat Renato Steffen – die het openingsdoelpunt had gemaakt namens de thuisploeg – de bal oppikte en opnieuw naar hem breed legde. Ditmaal nam Weghorst meer tijd en ramde al vroeg de 2-0 tegen de touwen.

Het betekende zijn vijfde doelpunt in elf officiële wedstrijden dit seizoen, maar daar had een zevende bij moeten komen. Een kleine tien minuten voor het einde ging Weghorst achter de bal staan bij een strafschop, maar kreeg het leer niet tussen de palen. Door een goal van Sargis Adamyan aan de andere kant werd het zelfs nog spannend, maar de misser van Weghorst bleef uiteindelijk onbestraft voor Vfl Wolfsburg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen