Padt hoopt op nieuwe kans in Oranje: "Vraag is of ze me vergeven"

8 november 2020, 18:10

Sergio Padt hoopt dat hij nog niet helemaal van de radar is verdwenen bij het Nederlands elftal. De keeper van FC Groningen zat een tijdje bij Oranje, maar na het treinincident in 2018 werd hij niet meer opgeroepen. Na de blessures van Jasper Cillessen en Justin Bijlow hoopt hij op een nieuwe kans.

"Ik heb er tot twee jaar geleden bijgezeten, maar niet om mijn keeperskwaliteiten ben ik er niet meer bij", vertelt Padt tegenover FOX Sports. "Door het treinincident ben ik er niet meer bij, moet ik dat herhalen? Ik hoop dat ze mij dat ooit vergeven en zien dat ik stappen zet. Ze hebben destijds laten weten waar ik aan moest werken."

Padt doelt daarbij onder andere op zijn fitheid en fysieke gesteldheid. "Ja, dat is iets dat ze mee hebben meegegeven", aldus Padt, die denkt dat het vooral de vraag is of ze hem het treinincident van destijds vergeven. "Anders had ik er wel weer bijgezeten. Destijds zat ik er vast bij en daarna helemaal niet meer. Of ik ben veel slechter gaan keepen."

Naar eigen zeggen is Padt fitter dan ooit. "Met de kritiek heb ik wat gedaan. Als ze me een kans willen geven, is dit misschien de uitgelezen mogelijkheid", aldus Padt, die meermaals bij de selectie zat, maar nog geen officiële interland speelde.

Lees ookDoelman Padt wordt vervolgd voor incident in de trein

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen