Dumfries en Gakpo terug bij PSV, Ihattaren en Thomas afwezig

8 november 2020, 18:50

PSV heeft goed nieuws gekregen uit de ziekenboeg: aanvoerder Denzel Dumfries en Cody Gakpo zijn na hun coronabesmettingen weer terug bij de Eindhovenaren. Het duo staat voor het duel met Willem II meteen weer in de basis, net als onder andere Mario Götze en Pablo Rosario. Mo Ihattaren ontbreekt in de selectie van Roger Schmidt: hij is ziek, maar heeft geen corona. 

Toch heeft de Duitse coach wel weer iets meer keuze, ondanks dat er nog meer dan tien spelers ontbreken vanwege zowel blessureleed als ook nog coronabesmettingen. Bovendien werd er afgelopen donderdag ook nog gespeeld door de Eindhovenaren in de Europa League, wat fysiek een zware uitdaging was. Rosario viel bijvoorbeeld halverwege uit, maar is er zondagavond weer 'gewoon' bij.

Met Dumfries en Philipp Max heeft Schmidt zijn gewenste backs weer terug, terwijl ook het blok op het middenveld (Rosario en Ibrahim Sangaré) is ingevuld zoals beoogd. Door de afwezigheid van onder andere Ryan Thomas, Ihattaren en Mauro Júnior zijn de opties om in te brengen voor Schmidt wel beperkt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen