Drommel na oproep voor Oranje: "Kan het nog niet echt bevatten"

8 november 2020, 21:10

Joël Drommel is in de wolken na zijn eerste oproep voor Oranje. De goalie van FC Twente werd geselecteerd nadat Jasper Cillessen en zondagmiddag ook Justin Bijlow geblesseerd moesten afhaken.

Bijlow moest in de warming-up voor het thuisduel met FC Groningen (2-0) uitstappen met een kwetsuur aan zijn rechtervoet. Die blessure lijkt mee te vallen, maar Bijlow is niet fit genoeg om zich te melden in Zeist. En dus moest bondscoach Frank de Boer zondagmiddag opnieuw de telefoon pakken. Drommel kan zijn uitverkiezing nog niet helemaal bevatten. "Ik zag Bijlow uitvallen en dan gaat het wel in je achterhoofd zitten", zegt hij op de clubwebsite van FC Twente.

"Maar je probeert er dan alleen niet te veel aan te denken. Uiteindelijk werd ik gebeld, echt bizar. Hier verlang je naar, dit is een jongensdroom die uitkomt. Het is fantastisch dat dit nu werkelijkheid wordt", zegt de 23-jarige keeper. Frank de Boer heeft naast Joël Drommel de beschikking over de keepers Tim Krul (Norwich City) en Marco Bizot (AZ).

Maandag melden de internationals van Oranje zich in Zeist. Woensdagavond (20.45 uur) wordt er in de Johan Cruijff Arena geoefend tegen Spanje, waarna zondagavond (18.00 uur) Bosnie-Herzegovina wacht in het kader van de Nations League. In diezelfde competitie wordt volgende week woensdag (20.45 uur) de interlandperiode afgesloten met een uitduel tegen Polen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen