Bosz geniet van Bayer Leverkusen: "Ik ben heel trots"

8 november 2020, 23:31

Door in een spectaculair gevecht met 4-3 te winnen van Borussia Mönchengladbach, is het Bayer Leverkusen van trainer Peter Bosz nog altijd ongeslagen in de Bundesliga. Een fantastische treffer van Valentino Lazaro deerde Bosz en co niet. De Nederlandse trainer had zichtbaar genoten van zijn ploeg.

Bij rust was het al 2-2 tussen twee ploegen die er afgelopen week nog op los scoorden in Europees verband. Won Leverkusen bij Hapoel Be'er Sheva (2-4), Gladbach liet niets heel van Shakhtar Donetsk: 0-6. Twee aanvallende teams troffen elkaar dus en dat bleek zondag dan ook wel in de Bay Arena. "Het was een wedstrijd voor de voetballiefhebber", zei Bosz tegenover het clubkanaal van Bayer Leverkusen. "Mijn team heeft zeer goed gespeeld tegen een topteam. Ik ben werkelijk waar heel trots op mijn spelers."

Bosz haalde daarbij ook de Europese trip naar Israël aan. "We waren vrijdagavond pas terug en hebben ons bijna niet kunnen voorbereiden op het duel tegen Gladbach. Maar we wilden aanvallen, met volle druk vooruit. Dat heeft het team vanaf het begin uitstekend gedaan." 

Ondanks een schitterende treffer van Valentino Lazaro, die doel trof met een scorpion kick, dendert de trein Bosz door in de Bundesliga. Met vier overwinningen en drie gelijke spelen staat het op een vierde plaats, drie punten achter koploper Bayern München.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen