Dumfries was corona beu: "Allemaal onzin gedaan"

9 november 2020, 08:03   Bijgewerkt: 9 november 2020, 08:13

Na twee weken thuiszitten is Denzel Dumfries volledig hersteld van het coronavirus. De aanvoerder van PSV beleefde de waarschijnlijk saaiste periode uit zijn leven en was daarom blij om weer op het veld te staan tegen Willem II (3-0 zege). Prompt was hij met twee assists direct weer van grote waarde voor de ploeg van trainer Roger Schmidt.

Dumfries legt in gesprek met het Eindhovens Dagblad uit waar hij last van had. "Ik voelde me de eerste dag écht zwak en moest vooral veel hoesten. Daarna ging het over naar een verkoudheid en kon ik niet meer ruiken en proeven. De eerste dag was het nog wel grappig dat ik alles kon eten zonder iets te proeven, maar na twee dagen was ik het wel weer beu."

De rechtsback kreeg van PSV een fiets om op het balkon te kunnen spinnen. "Verder heb ik nog een opdrukchallenge en ik weet niet wat voor meer onzin allemaal gedaan. Ik mocht de eerste tien dagen helemaal niet naar buiten, dan moet je wel iets doen om fit te blijven. De laatste dagen mocht ik gelukkig wel weer naar buiten om te joggen."

Pas zaterdag sloot Dumfries weer aan bij de groep, een dag later mocht hij direct weer in de basis starten. Dat deed hij zo goed, dat Schmidt zijn captain negentig minuten liet staan. Ook bondscoach Frank de Boer zal onder de indruk zijn geweest. Gisteravond werd bekend dat Dumfries zich alsnog bij de selectie van het Nederlands elftal mag melden. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen