Zidane over mentaliteitsprobleem Real: "Moeilijk te begrijpen"

9 november 2020, 08:19   Bijgewerkt: 9 november 2020, 08:31

Real Madrid ging zondagavond met pijnlijke cijfers onderuit op bezoek bij Valencia: 4-1. De ploeg van Zinédine Zidane kreeg uiteindelijk drie strafschoppen om de oren, die de vernedering inleidden. Zidane trok na afloop het boetekleed aan en legde de vinger op de zere plek.

"Het is mijn schuld, want ik ben de coach en ik moet een oplossing vinden als het slecht gaat. Ik kan niet zomaar verklaren waar het is misgegaan vanavond. We hadden een slechte dag, er zijn geen excuses. Verdedigend moet het beter", aldus Zidane in gesprek met Marca, die met Real Madrid onder meer drie keer de Champions League won en tweemaal de landstitel mocht vieren.

Volgens Zidane kampt Real Madrid met een mentaliteitsprobleem. "Valencia was tactisch niet beter dan wij. We begonnen ook goed, maar alles veranderde na de 1-1. Het is moeilijk te begrijpen. Die gelijkmaker veranderde de wedstrijd volledig. Dat is ons al eerder overkomen en daar ben ik niet blij mee." Door de nederlaag bezet De Koninklijke momenteel de vierde plaats. De achterstand op koploper Real Sociedad bedraagt vier punten, maar Zidane en consorten hebben nog een wedstrijd minder gespeeld.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen