'Feyenoord nog lang zonder geblesseerd viertal'

9 november 2020, 10:59

De ziekenboeg van Feyenoord zal voorlopig nog niet leegstromen.  De Rotterdammers missen momenteel Leroy Fer, Nicolai Jørgensen, Robert Bozeník en Sven van Beek en het lijkt er niet op dat zij zich spoedig weer bij de selectie van Dick Advocaat zullen voegen. Luis Sinisterra is daarentegen wel dichtbij zijn rentree.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad. Feyenoord hoopte de geblesseerde na de interlandonderbreking weer bij de selectie te kunnen voegen, maar kan dat voorlopig uit het hoofd zetten. Sinisterra traint na zijn knieblessure weer mee, maar mist wedstrijdritme. Ook hij kan pas over een paar weken van waarde zijn voor Feyenoord.

Dick Advocaat ziet de interlandbreak desondanks als een welkome pauze. "Teixeira kan bijvoorbeeld deze veertien dagen weer stappen zetten", vertelt Advocaat aan het AD. "Net als Uros Spajic, al is die opgeroepen voor Servië. Nee, het verloopt bij ons allemaal niet rimpelloos, maar we staan er gewoon bij en we tonen steeds karakter. Dat is dit Feyenoord: het moet van het collectief komen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen