Ronaldinho voorbeeld voor Tannane: "Altijd lachen"

9 november 2020, 12:49

Met zes doelpunten, vier assists en overtuigende optredens is Oussama Tannane dit seizoen de smaakmaker aan de kant van Vitesse. De 26-jarige Marokkaan neemt de Arnhemmers iedere wedstrijd bij de hand, wat tot nu toe heeft geleid tot de gedeelde eerste plaats op de ranglijst. De middenvelder heeft in de legendarische ex-speler Ronaldinho een uitstekend voorbeeld.

Voor Tannane staat plezier voorop. "Ik ben bovenal een liefhebber", zei Tannane in gesprek met De Gelderlander. "Ik weet wat ik kan. Ik stap zonder spanning het veld op. Het is voor mij altijd als Amsterdam-Oost. Het pleintje met ijzeren doelen. Voetballen op steen." Daar legde Tannane de basis voor zijn loopbaan. "Ik voetbal met die vrijheid van het pleintje. Ronaldinho is daarin voor mij het lichtende voorbeeld. Hij stond op het veld met een lach op zijn gezicht. Dat wil ik ook."

Vitesse-coach Thomas Letsch was logischerwijs dolblij met zijn sterspeler, die met twee treffers ook tegen FC Emmen (3-1) van grote waarde was. "Hij wilde zich uitleven. Zijn tempo-dribbels zijn geweldig. Hij kan eigenlijk alleen gestopt worden met overtredingen. Hij speelt tot dusver heel erg goed." Toch trapt de Duitser op de rem. "Tannane is fantastisch, maar met elf Tannanes winnen we niets. Het team moet er staan. En dat lukt tot dusver heel erg aardig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen