Deschamps niet blij met Pogba-situatie: "Niet zijn beste fase"

9 november 2020, 18:13

Het gaat in Nederlandse media veel over de situatie van Donny van de Beek bij Manchester United, maar ook rondom Paul Pogba is het onrustig. De concurrent van Van de Beek begon dit seizoen pas vier keer in de basis in de Premier League en zat de afgelopen twee duels op de bank. Didier Deschamps hoopt dat hij het om kan draaien.

De 27-jarige Pogba zit wel gewoon bij de Franse selectie. Deschamps liet maandag echter weten aan France Football dat hij meer verwacht van zijn middenvelder. "Hij kan niet blij zijn met de situatie bij zijn club op dit moment. Hij kan niet tevreden zijn met zijn speeltijd en ook niet met de posities waar hij moet spelen. Paul zit niet in zijn beste fase. Blessures hebben hem parten gespeeld en ook corona heeft hem problemen bezorgd."

Vorige week tegen Arsenal kreeg Pogba nog wel de kans bij Man United, maar toen gaf hij een penalty weg waardoor zijn team met 0-1 verloor. "Hij moet zijn ritme vinden", zegt de Franse bondscoach. "Voor ons heeft hij vorige maand goed gespeeld, maar tevreden kunnen we niet zijn over hoe het gaat bij zijn club. Er zijn geen grote zorgen, maar het is vervelend als een speler zich niet goed voelt bij zijn club. Voor Frankrijk spelen is altijd een eer voor hem, dus het is mooi dat hij hier is. Ongetwijfeld gaat Paul de situatie omdraaien."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen