Mourinho: "Tottenham kan in veel andere landen titel pakken"

9 november 2020, 22:27

Al jaren wacht Tottenham Hotspur op een prijs en dit seizoen is er een goede nieuwe kans, aangezien de ploeg van José Mourinho momenteel tweede staat. Na de zege op West Bromwich Albion staan de Londenaren nu op een punt van koploper Leicester City. Mourinho is van mening dat het in de Premier League nagenoeg niet te doen is om kampioen te worden.

Tevreden met zijn selectie is de coach wel. "Ik durf te zeggen dat dit team in veel andere Europese landen kampioen kan worden", zegt Mourinho tegen Sky Sports. "In de Premier League is het het moeilijkste om de titel te grijpen. Je kunt hier een goed seizoen hebben en veel punten pakken, maar aan het eind van de rit nog niet genoeg hebben. Met Liverpool, Manchester City, Manchester United, Leicester City in Arsenal erbij is het zo moeilijk."

Sky Sports-analist Gary Neville verwacht niet dat Tottenham tot het laatst mee gaat strijden om de titel. "Een paar weken geleden zei ik dat Tottenham niet kampioen kan worden en dat denk ik nog steeds. Ik vind wel dat het een ongelooflijk verhaal zou zijn als Mourinho het zou flikken. Het zou een prachtig verhaal zijn. Aanvallend is Tottenham goed genoeg. Er is voorin veel klasse, dat is echt ongelofelijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen