'Janmaat meldt zich bij ADO; terugkeer in Eredivisie lonkt'

10 november 2020, 07:56

Voor Daryl Janmaat lonkt een terugkeer in de Eredivisie. De 31-jarige clubloze verdediger meldt zich komende vrijdag voor een 'proefperiode' bij ADO Den Haag. Wordt de rechtervleugelverdediger fit genoeg bevonden en bevalt hij de Haagse club, dan ligt er voor hem een contract klaar.

Dat meldt Feyenoord Transfermarkt althans. Janmaat liet een maand geleden zijn contract bij Watford ontbinden. De contractontbinding werd voor het einde van de transferperiode gerealiseerd, waardoor hij per direct door clubs kan worden aangetrokken. Feyenoord wordt in elk geval [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/373855/feyenoord-gaat-janmaat-niet-halen-niet-aan-de-orde/,_blank,niet zijn nieuwe bestemming], zo maakte technisch directeur Frank Arnesen kortgeleden bij RTV Rijnmond.

ADO Den Haag, tevens een oude club van Janmaat, wordt mogelijk wel de nieuwe werkgever van de 34-voudig Oranje-international. De Haagse club kan nog wel wat ervaring in de selectie gebruiken. In dat kader versterkte ADO zich onlangs al met Gianni Zuiverloon. Tekent Janmaat in Den Haag, dan gaat hij vermoedelijk werken onder Ruud Brood. De trainer is de beoogde opvolger van de ontslagen Aleksandar Rankovic.

Janmaat voetbalde de laatste zes jaar in Engeland. Eerst twee seizoenen bij Newcastle United, daarna bij Watford. Janmaat speelde sinds november vorig jaar geen wedstrijd meer. Een knieblessure hield hem lang aan de kant.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen