ADO Den Haag bevestigt: Janmaat gaat meetrainen

10 november 2020, 12:32

Daryl Janmaat gaat meetrainen bij ADO Den Haag. De Haagse club bevestigt via de officiële kanalen dat de de 31-jarige clubloze rechtervleugelverdediger vanaf maandag op het trainingsveld is te bewonderen. ADO sluit een nieuwe samenwerking met Janmaat niet uit, maar gaat de komende periode zonder concrete verwachtingen in.

Janmaat liet een maand geleden zijn contract bij Watford ontbinden. De contractontbinding werd voor het einde van de transferperiode gerealiseerd, waardoor hij kan staan en gaan waar hij wil. Feyenoord wordt in elk geval [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/373855/feyenoord-gaat-janmaat-niet-halen-niet-aan-de-orde/,_blank,niet zijn nieuwe bestemming], zo maakte technisch directeur Frank Arnesen kortgeleden bij RTV Rijnmond. ADO Den Haag, tevens een oude club van Janmaat, mogelijk wel.

De Haagse club kan nog wel wat ervaring in de selectie gebruiken. In dat kader versterkte ADO zich onlangs al met Gianni Zuiverloon. Janmaat zal in Den Haag trainen onder Ruud Brood, de nieuwe trainer van de Eredivisie-club. "Ik heb een goed gesprek met Martin Jol gehad. We hebben nog niet gesproken over contracten of financiën. Ik ga niet meetrainen om niets natuurlijk, maar er zijn geen verwachtingen naar elkaar. Dat is fijn. Ik ga lekker meetrainen en mijn best doen. Misschien kan ik wat jonge jongens helpen en tips geven", zegt Janmaat tegen Omroep West.

Janmaat liep een jaar geleden een zware knieblessure op en kwam sindsdien niet meer in actie. Inmiddels is hij naar eigen zeggen bijna fit. Volgens Feyenoord Transfermarkt, dat als eerste melding maakte van de 'proefperiode' van Janmaat bij ADO, ligt voor de ervaren verdediger een contract klaar in Den Haag als hij bevalt en fit genoeg wordt bevonden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen