PSG-directeur over Ronaldo-geruchten, Neymar en Mbappé

10 november 2020, 14:04

Juventus is voornemens na drie jaar afscheid te nemen van Cristiano Ronaldo, zo schreef het Spaanse AS maandag. De Portugese superster zou te veel op de begroting drukken en derhalve mogen uitkijken naar een andere club. Paris Saint-Germain wordt zoals wel vaker genoemd als potentiële bestemming voor Ronaldo. Technisch directeur Leonardo van PSG sluit niet uit de 35-jarige aanvaller in de toekomst in de Franse hoofdstad is te bewonderen.

Tijdens een Q&A op de website van Paris Saint-Germain gaat Leonardo in op de Ronaldo-geruchten die de ronde doen. "Als Cristiano op een dag wakker wordt en zegt: ik ga naar een andere club. Naar hoeveel clubs kan hij dan gaan? Dat zijn er vijf of zes, het is een gesloten cirkel. Paris Saint-Germain zit in deze cirkel", begint de technisch directeur van de Parijzenaars.

PSG is op dit moment niet concreet voor Ronaldo, maar Leonardo sluit niet uit dat daar nog verandering in komt. "Zoals gewoonlijk gaat het in de eerste plaats om mogelijkheden en situaties. We hebben onze lijstjes en prioriteiten, maar af en toe gebeuren onvoorziene dingen."

Neymar en Mbappé

Met Neymar en Kylian Mbappé lopen al twee wereldsterren rond in Parijs. PSG onderhandelt met het tweetal over een nieuw contract, aldus Leonardo. "Maar het zijn moeilijke tijden, het zal niet makkelijk worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen