Excelsior door hattrick KKD-topscorer Ómarsson naar royale zege

10 november 2020, 20:41

Elías Már Ómarsson (25) blijft Excelsior maar bij de hand nemen dit seizoen. De IJslandse spits van de Rotterdammers verkeert dit hele voetbaljaar al in bloedvorm en nam dinsdagavond tegen TOP Oss ook nog eens de volledige doelpuntenproductie voor zijn rekening (3-0). Zodoende stijgt Excelsior naar de subtop in de Eerste Divisie.

Als topscorer van de Eerste Divisie met tien treffers vooraf zou opponent TOP Oss Ómarsson juist goed in de gaten moeten houden, maar in plaats daarvan werd de spits juist regelmatig een handje geholpen door de bezoekers. Vlak voor tijd maakte hij bijvoorbeeld zijn hattrick compleet, na een fout in de opbouw bij Lorenzo Piqué, waarna Ómarsson zijn hattrick binnenwipte. Bij eerdere goals ging de achterhoede van TOP Oss ook al niet geheel vrijuit.

Na zijn derde goal kreeg Ómarsson bovendien een publiekswissel van trainer Marinus Dijkhuizen, die ziet dat zijn spits met dertien doelpunten ruim voor staat op nummers twee op de topscorersranglijst, waar SC Cambuurs Robert Mühren en Sydney van Hooijdonk (NAC Breda) met acht goals staan. Heel prettig voor de coach is ook dat zijn ploeg de laatste vier duels ook nog eens de nul hield en de opmars onder leiding van Ómarsson dus voortzet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen