Ambitieuze Openda-woorden krijgen bijval van Broja: "All the way"

10 november 2020, 23:45

Loïs Openda baarde recent opzien met de teksten dat hij vindt dat Vitesse dit seizoen voor de titel moet gaan in de Eredivisie, maar krijgt daarbij bijval van collega-aanvaller Armando Broja (19). Het Chelsea-talent, dat na een aantal weken de basisplaats van Oussama Darfalou overnam, sluit zich aan bij de woorden van Openda. "Waarom zouden wij geen kampioen kunnen worden?", vraagt hij zich hardop af.

Dat doet hij tegenover Voetbal International. "Nee, logisch is het niet maar wij willen echt wel all the way gaan", stelt Broja, in gedachte dat Vitesse na acht duels 21 punten heeft en tot dusver alleen van medekoploper Ajax verloor. En dat was in zijn ogen ook nog eens onnodig, aangezien de Amsterdammers met een man minder op het veld stonden. "We hebben toch laten zien wat we kunnen, voor wie moeten wij dan bang zijn?"

Lees ook: Openda wil titel met Vitesse: "Voor wie moeten wij bang zijn?"

Broja, een aanvaller van Albanese afkomst, kwam tot dusver in alle acht de wedstrijden in actie in de Eredivisie en maakte daarin vier doelpunten. De eerste vier duels deed hij dat als invaller – waaronder tegen Ajax  -, maar de laatste vier wedstrijden heeft de talentvolle voorhoedespeler een basisplaats onder Thomas Letsch. In maart van dit kalenderjaar maakte hij bovendien al zijn debuut voor Chelsea.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen