Jonk niet bezig met Utrecht: "Mooi project met Volendam"

11 november 2020, 12:07

In het geruchtencircuit rondom de trainersfunctie bij FC Utrecht is ook de naam van Wim Jonk voorbij gekomen. De hoofdtrainer van FC Volendam presteert net als vorig seizoen uitstekend met zijn ploeg en is dan ook niet bezig met een vertrek. Hij ziet het wel als een eer om in verband gebracht te worden met de Eredivisie-club.

"Het is een compliment als je naam bij andere clubs wordt genoemd. Het gaat altijd heel snel in het voetbal", vertelt de trainer aan NH Sport. "Als er ergens een trainer opstapt en een andere trainer doet het goed dan word je ergens gelinkt. Dat was ik als speler ook al gewend. Maar ik ben bezig met een heel mooi project bij Volendam en daar heb ik volle aandacht voor nodig. Ik ben niet met andere dingen bezig." Technisch directeur Jasper van Leeuwen bevestigt dat Utrecht zich niet gemeld heeft voor Jonk.

De beleidsbepaler gaat ook in op de mogelijkheid dat Marko Vejinovic wordt gestrikt door de nummer vijf van de Eerste Divisie. De clubloze middenvelder traint al enige tijd mee bij de club. "Toen Marko bij ons aanklopte, hebben we wel gezegd dat Volendam geen opvanghuis is voor mensen die willen meetrainen. We hebben toen gevraagd: 'Kun je je voorstellen dat, als het van twee kanten bevalt, jij wedstrijden voor Volendam gaat voetballen?' Hij hield zeker die deur open. Deze week praten we verder en zien we wat eruit komt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen