Oranje met Bizot, Veltman, Wijndal en Berghuis tegen Spanje

11 november 2020, 18:45   Bijgewerkt: 11 november 2020, 19:28

De opstelling van het Nederlands elftal voor de oefeninterland tegen Spanje is bekend. Bondscoach Frank de Boer wijzigt zijn elftal ten opzichte van de remise tegen Italië (1-1) op vier plekken. Marco Bizot, Joël Veltman, Owen Wijndal en Steven Berghuis zijn de nieuwe namen bij Oranje.

Zoals aangekondigd neemt Bizot plaats onder de lat. De AZ-doelman maakt zijn interlanddebuut en zal weer op de bank plaatsnemen als het Nederlands elftal het in de Nations League opneemt tegen Bosnië-Herzegovina en Polen. Tim Krul verdedigt dan het doel.

Lees ookWaarom oefenduel met Spanje waarde heeft voor Oranje

Achterin heeft De Boer door de afwezigheid van Virgil van Dijk en Matthijs de Ligt wat minder te kiezen. Bovendien gaf de bondscoach in aanloop naar de wedstrijd tegen Spanje aan dat Denzel Dumfries rust krijgt. De verdediging van het Nederlands elftal bestaat woensdagavond uit Hans Hateboer, Veltman, Nathan Aké en Wijndal. Voor Wijndal wordt het zijn tweede optreden in Oranje.

Georginio Wijnaldum, Donny van de Beek en Frenkie de Jong vormen het vrij aanvallende middenveld van Oranje. Voorin houdt De Boer vast aan Memphis Depay en Luuk de Jong. Berghuis krijgt zijn eerste basisplaats onder de nieuwe bondscoach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen