Frankrijk laat zich verrassen en gaat onderuit tegen Finland

11 november 2020, 22:59

Frankrijk is woensdagavond tegen een verrassende oefennederlaag aangelopen. In het Stade de France verloor de equipe van bondscoach Didier Deschamps met 0-2 van Finland. De Fransen speelden niet met hun sterkste elf, maar traden desalniettemin aan met een op papier veel sterker elftal dan de Finse tegenstander.

Een fout van Moussa Sissoko leidde de 0-1 in. De middenvelder van Tottenham Hotspur leed slordig balverlies rond de middenlijn en in de tegenaanval opende Marcus Forss de score. Het duurde niet lang voordat ook de 0-2 viel. Onni Valakari kapte naar zijn linkerbeen en krulde de bal in de verre kruising. Een doelpunt van grote schoonheid.

Frankrijk, dat vorig juni zomer tegen Turkije (2-0) de laatste nederlaag leed, slaagde er niet in om de 0-2 achterstand weg te poetsen. Ook invallers Antoine Griezmann en Anthony Martial konden de inspiratieloze Fransen niet aan doelpunten helpen. Frankrijk kan zich na de verrassende oefennederlaag richten op de laatste twee groepswedstrijden in de Nations League. Daarin zijn Portugal en Zweden de tegenstanders.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen