Blind niet ontevreden: "Zonde dat we niet nog een goal maken"

11 november 2020, 23:52

Daley Blind dacht woensdag rust te krijgen bij het Nederlands elftal, maar een vroege blessure van Nathan Aké gooide roet in het eten. "Het was niet helemaal zo gepland, maar dit soort dingen gebeuren. Of ik kapot ben? Ik kan niet ontkennen dat het een pittige wedstrijd was."

Dat zei de verdediger annex middenvelder na de wedstrijd tegen de NOS. Het oefenduel met Spanje had wat Blind betreft niet gespeeld hoeven worden. "Frenkie zei er ook wat over in de persconferentie. Het schema is heel druk, dan vraag je je af of oefenwedstrijden in deze fase nodig zijn. Dat denk ik niet. Maar ze stonden al gepland en dan moeten we ze spelen."

Moeite om zich te motiveren voor dit soort wedstrijden heeft Blind niet. "Het blijft nog steeds het Nederlands elftal. Ik ben supertrots als ik weer het shirt mag aantrekken. En laten we eerlijk zijn: tegen Spanje is ook een heel mooie wedstrijd, of het nou vriendschappelijk is of niet", ging hij verder.

Oranje kwam tegen Spanje niet goed uit de startblokken, maar herstelde zich na rust en had de oefenwedstrijd zelfs nog kunnen winnen. "De tweede helft stonden we beter georganiseerd. Het is zonde dat we aan het eind niet nog een doelpunt maken, al hadden zij ook wel enige mogelijkheden. Het gevoel is oké. We hebben goede dingen laten zien, maar er zijn ook dingen die we kunnen verbeteren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen