Van de Beek over United: "Mijn tijd gaat zeker komen"

12 november 2020, 00:06

Donny van de Beek zit niet bij de pakken neer nu hij bij Manchester United minder aan spelen toekomt dan gehoopt. De 23-jarige middenvelder, woensdag namens het Nederlands elftal trefzeker tegen Spanje, wacht geduld op zijn kans.

"Ik heb het echt ontzettend naar mijn zin. Ik word heel goed opgevangen en geholpen door iedereen. Ik ben een geduldig mens. maar ik wil natuurlijk zoveel mogelijk spelen. Daar doe ik mijn best voor. In de minuten die ik heb gemaakt, heb ik laten zien dat ik wat kan toevoegen aan het team", aldus Van de Beek tegenover de NOS. De van Ajax overgekomen middenvelder voelt het vertrouwen van trainer Ole Gunnar Solskjaer. "Hij zegt dat ik geduld moet hebben en door moet gaan waarmee ik bezig ben. Ik zie dat ik een goede impact heb op het team als ik erin kom, mijn tijd gaat zeker nog komen."

Het doelpunt dat Van de Beek maakte tegen Spanje was een kleine opsteker voor hem. "Luuk deed het heel goed. Hij kon niet bij de bal, maar wist dat ik achter hem liep. Hij hield met zijn lichaam zijn tegenstander van zich af en ik drukte hem goed af."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen