Liverpool bevestigt lange afwezigheid van Gomez

12 november 2020, 14:09   Bijgewerkt: 12 november 2020, 14:16

De verdedigende problemen blijven maar toenemen voor Liverpool. In navolging van veel andere verdedigers van The Reds heeft ook Joe Gomez (23) een zware blessure opgelopen: hij is inmiddels geopereerd aan zijn linkerknie en ligt naar verwachting het grootste deel van dit voetbaljaar nog uit de roulatie.

Dat heeft Liverpool laten weten, nadat Gomez de nationale ploeg van Engeland had moeten verlaten met zijn kwetsuur. Liverpool kampt sowieso al met veel defensieve problemen. Virgil van Dijk, de rots in de branding, komt door een zware knieblessure dit seizoen vermoedelijk niet meer in actie. Trent Alexander-Arnold ligt er een maand uit met een kuitblessure en Fabinho, die bij afwezigheid van Van Dijk centraal achterin speelde, is eveneens niet fit. Joël Matip keerde wel recent weer terug uit de ziekenboeg.

Mede daarom kregen onderen anderen Rhys Williams (19), Neco Williams (19) en Nathaniel Phillips (23) al veel speeltijd, in tegenstelling tot de Nederlandse Sepp van den Berg (18). Volgens het geruchtenmedium TEAMtalk heeft een andere Nederlander, namelijk Daryl Janmaat, zich aangeboden bij Liverpool. De back die gaat meetrainen bij ADO Den Haag zou het gat willen opvullen achterin bij The Reds, waarbij ook Georginio Wijnaldum betrokken zou zijn om een goed woordje te doen. Vooralsnog gaat het overigens om een onwaarschijnlijk gerucht.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen