Twente ook zonder smaakmakers langs PEC Zwolle in oefenduel

12 november 2020, 15:11   Bijgewerkt: 12 november 2020, 15:19

FC Twente kan ook zonder smaakmakers Vaclav Cerny, Danilo (foto) en Queensy Menig winnen. De Tukkers hadden in een onderling oefenduel geen kind aan PEC Zwolle, dat met meer spelers uit de A-kern speelde dan het elftal van Ron Jans. Door doelpunten van Daan Rots (twee, waarvan één pingel) en Thijs van Leeuwen was de uitslag zeer duidelijk (3-0), bij de stand die bovendien halverwege als was bereikt.

Bij FC Twente, dat recent ook al met ruime cijfers won van de ploeg van John Stegeman, ontbraken de drie grote smaakmakers voorin, mede omdat Danilo en Vaclav Cerny hun debuut maakten bij de nationale ploeg (O23) van hun land. Ondanks dat er met Mees Hilgers, uitblinker Max Bruns en Casper Staring veel jonge spelers actief waren, zette de ploeg van Jans de vorm van in de Eredivisie door. Na een half uur was het namelijk al 3-0 voor FC Twente. 

Lees ook: Danilo ziet goede Twente-start beloond met Braziliaanse oproep

Bij de bezoekers stonden vrijwel alleen maar spelers uit de A-selectie onder contract, toch kwamen ze niet tot scoren. Thomas Lam, recent de grote schlemiel bij de Zwollenaren (5-1), was niet van de partij: hij is aangesloten bij de nationale ploeg van Finland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen