Curaçao en Bicentini uit elkaar: Hiddink (74) kan starten aan klus

12 november 2020, 15:45

Curaçao en Remko Bicentini zijn na een conflict van meerdere maanden dan toch eindelijk uit elkaar. Er was een rechtszaak nodig om tot een akkoord te komen, maar inmiddels zijn beide partijen tot een overeenkomst gekomen over de afwikkeling van de verbintenis. Daarmee is de weg voor de reeds aangestelde Guus Hiddink (74) definitief vrij.

Dat schrijft De Telegraaf over de rechtszaak eerder vandaag (donderdag) plaatsvond. De ervaren coach had sowieso al aangegeven te willen starten bij Curaçao, ondanks dat hij eerder nog zei te willen wachten tot de nationale bond alles netjes had afgehandeld met zijn voorganger. Dat is inmiddels dus ook het geval, waardoor alle seinen op groen staan voor Hiddink.

Lees ook: Curaçao heeft zaak rondom Bicentini nog niet afgehandeld

De voetbalbond had een rechtszaak aangekondigd tegen Bicentini die weigerde om mee te werken aan zijn gedwongen vertrek. Het liefst was de coach namelijk aangebleven, maar dat bleek niet mogelijk. In dat scenario wilde de oefenmeester in elk geval een serieuze vergoeding zien en die is er gekomen. Het tot en met 2022 doorlopende contract is afgekocht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen