FC Emmen legt Avdijaj vast na geslaagde proefperiode

12 november 2020, 20:40

FC Emmen en Donis Avdijaj gaan met elkaar in zee. De club uit Drenthe maakt donderdagavond via de officiële kanalen bekend dat de 24-jarige aanvaller zijn handtekening heeft gezet onder een contract dat hem tot het einde van het seizoen op de Oude Meerdijk houdt. In de overeenkomst is een optie voor een extra seizoen opgenomen.

Avdijaj streek een maand geleden neer in Emmen en heeft de voorbije tijd de technische staf van de Eredivisionist overtuigd van zijn kwaliteiten. "We hadden Donis al enige tijd op proef en we hebben dit als erg positief ervaren. Donis is een speler die iets extra's kan brengen op een positie waar we nu niet veel keuze hebben. We zien hem voornamelijk als linksbuiten, maar hij kan ook op de andere posities voorin uit de voeten. We hopen dat hij opnieuw laat zien wat hij in z'n mars heeft", aldus voorzitter Ronald Lubbers.

De Eredivisie is Avdijaj niet onbekend. In het verleden speelde hij bij Roda JC en Willem II. In Tilburgse begon hij uitstekend, maar na een disciplinaire schorsing keerde hij niet terug in het team. Nog voor het einde van het seizoen werd zijn contract verscheurd. Meerdere incidenten zouden daaraan ten grondslag hebben gelegen.

Na zijn vertrek bij Willem II speelde Avdijaj in Turkije en Schotland bij respectievelijk Trabzonspor en Heart of Midlothian. Laatstgenoemde club verlengde afgelopen zomer het contract van de aanvaller niet.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen