Blaswich terug bij Heracles: "Ben volledig pijnvrij"

13 november 2020 – Heracles Almelo heeft Janis Blaswich terug. De keeper ontbrak de laatste weken vanwege een vervelende spierblessure, maar de Duitser is inmiddels weer helemaal op weg om wedstrijdfit te worden. "Het gaat goed met me, ik ben volledig pijnvrij", laat de doelman weten.

Blaswich terug bij Heracles: "Ben volledig pijnvrij"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat vertelt hij op de clubsite. "Ik heb ontzettend hard getraind. Iedere dag werkte ik aan mijn herstel. Ook probeerde ik mijn teamgenoten te helpen waar ik dat kon", aldus Blaswich, die voor zijn blessure de onbetwiste eerste keeper was. Toch deden zijn vervangers het niet slecht: zo stopte Bucker een strafschop.

"Koen Bucker en Michael Brouwer hebben het allebei prima gedaan. Ook Daniel Mesenhöler is erg belangrijk geworden binnen de selectie", aldus Blaswich. Mesenhöler werd juist gehaald door Heracles als vierde (!) keeper voor als er problemen kwamen met de keepers door blessures of het coronavirus.

Dat eerste werd het geval, want na Blaswich raakte ook stand-in Brouwer geblesseerd. Normaliter zal Blaswich wel weer onder de lat plaatnemen: "Het is fijn om met goede doelmannen samen te werken. Ik was vroeger ook niet altijd eerste doelman, dus weet ook hoe het is om geduld te moeten hebben. Ik heb veel gepraat met mijn collega's, berichten gestuurd en tips gegeven. Ik weet dat we elkaar kunnen helpen waar nodig."

Reacties

Eredivisie

gerelateerd