Bosz ziet opnieuw speler maanden wegvallen in interlandbreak

13 november 2020, 12:53

Peter Bosz heeft slecht nieuws gekregen vanuit Zuid-Amerika. De door Bayer Leverkusen afgestane Exequiel Palacios heeft een zware rugblessure opgelopen. In een keihard duel brak hij een deel van zijn rug en ligt zodoende minimaal drie maanden uit de roulatie. Het is zeker niet de eerste speler die de Nederlandse coach kwijtraakt tijdens een interlandbreak. 

In het duel met Paraguay, waarin Lionel Messi zijn winnende treffer afgekeurd zag worden, werd Palacios in een luchtduel vol van achteren geraakt met de knie van Ángel Romero, waarna hij pijnlijk op de grond terecht kwam. Giovani Lo Celso kwam de voetballer van Bayer Leverkusen daarom al na een klein half uur vervangen. Romero moest zijn actie bekopen met een gele kaart.

De Argentijn is – gelukkig voor Bosz – geen onbetwiste basiskracht voor die Werkself: in totaal maakte hij zes officiële optredens dit seizoen over alle competities. Alleen tegen OGC Nice, Hapoel Beer Sheva en FC Augsburg begon hij als basisspeler. Ook Paulinho, Patrik Schik, Charlet Aránguiz en Santiago Arias ontbreken voor Bosz. Laatstgenoemde viel tijdens de laatste interlandbreak ook al voor maanden weg.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen