Memphis looft klik met De Jong: "Frenkie is fantastisch"

13 november 2020, 15:27

Memphis Depay (26) looft de samenwerking met Frenkie de Jong bij het Nederlands elftal. De Nederlandse aanvaller voelt in het veld een klik met de man, met wie hij bij FC Barcelona ook samen had kunnen spelen als de transfer doorgegaan was. "Hij vindt mij heel vaak. Frenkie is fantastisch. Zijn techniek, zijn dribbel."

Dat vertelt hij tegenover FHM.nl. Memphis werd gevraagd naar de man met wie hij een beste klik heeft bij het Nederlands elftal. "Vanaf het moment dat ik bij Oranje kwam voelde ik direct een goede connectie met Wesley Sneijder. Hij gaf de bal altijd heerlijk op maat. Als ik kijk naar mijn teamgenoten nu dan heb ik de beste klik met Frenkie de Jong", legt de aanvaller van Olympique Lyon uit.

"Zijn techniek, zijn dribbel. Hij kan alles: opbouw verzorgen, assists geven en hij kan ook scoren", stelt Memphis, die wel weet wat er beter moet bij De Jong. "Alleen moet hij vaker schieten, dat heb ik hem ook gezegd. Buiten het veld kan ik het beste opschieten met Quincy Promes, hij is een van mijn beste vrienden." 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen