Koningskoppel Suárez/Cavani goud waard voor Uruguay

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

13 november 2020 – De grote sterren hebben vrijdagavond hun plicht gedaan bij Uruguay. In de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Colombia was zowel Luis Suárez als Edinson Cavani trefzeker voor de Zuid-Amerikaanse ploeg, die daardoor goede zaken deed in de kwalificatie: 0-3.

Koningskoppel Suárez/Cavani goud waard voor Uruguay

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Al snel werd duidelijk dat de wedstrijd de kant van Uruguay op zou vallen. Na vijf minuten schoof Cavani de bal in de hoek op aangeven van Nahitan Nandez. De ploegen hielden vervolgens lange tijd gelijke tred, tot Uruguay na rust nogmaals toesloeg. Suárez verzilverde een strafschop die Uruguay kreeg na een overtreding op Juventus-speler Rodrigo Bentancur. De goal van Suárez viel in de 54ste minuut en bleek de nekslag voor Colombia, dat daarna nog twee tikken kreeg. Darwin Nunez maakte er met een prachtige knal nog 0-3 van én Yerry Mina kreeg in de slotfase nog een rode kaart. De Everton-verdediger zorgde ervoor dat Colombia het duel met tien man eindigde.

Uruguay heeft na drie duels zes punten en staat vierde in de WK-kwalificatiepoule die uit tien teams bestaat. Colombia staat met vier punten uit drie wedstrijden zesde. De eerste vier ploegen uit de poule plaatsen zich rechtsreeks voor het WK van 2022 in Qatar, terwijl de nummer vijf de play-offs in moet. Op dit moment staan Argentinië, Brazilië, Ecuador en Uruguay op de eerste vier plekken.

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd