Oranje vermoedelijk met Wijndal, Berghuis en De Jong

14 november 2020 – Frank de Boer kiest in de Nations League-wedstrijd tegen Bosnië en Herzegovina zondagavond vermoedelijk opnieuw voor Owen Wijndal als linksachter. De back van AZ maakte een goede indruk tegen Spanje en wordt voor dat optreden beloond. Stefan de Vrij en Daley Blind vormen samen het verdedigende centrum, terwijl ook Steven Berghuis en Luuk de Jong een basisplaats krijgen.

Oranje vermoedelijk met Wijndal, Berghuis en De Jong

Dat verwacht het Algemeen Dagblad althans. Tim Krul staat bij afwezigheid van Jasper Cillessen zoals bekend onder de lat, terwijl PSV'er Denzel Dumfries fit genoeg is om aan de aftrap te verschijnen. Op het middenveld zijn de minste verrassingen te zien: Donny van de Beek vervangt de geblesseerde Marten de Roon en vormt met Frenkie de Jong en Georginio Wijnaldum het middenveld.

Voorin is De Jong opnieuw de spits, terwijl Memphis net als tegen Spanje vanaf de linkerkant zal komen. Met Wijndal heeft hij een veel opkomende back achter zich, waardoor hij alsnog vaak naar het door hem geliefde centrum kan trekken. Berghuis behoudt volgens het AD ondanks zijn ongelukkige interland tegen Spanje het vertrouwen voorin.

Vermoedelijke opstelling Oranje: Krul; Dumfries, De Vrij, Blind, Wijndal; Wijnaldum, Van de Beek, Frenkie de Jong; Berghuis, Luuk de Jong, Depay.

Oranje

gerelateerd