Go Ahead-keeper Gorter op de lijstjes van Eredivisie-clubs

14 november 2020, 09:55

Go Ahead Eagles-keeper Jay Gorter (20) heeft zichzelf met zijn goede prestaties in de Eerste Divisie dit seizoen in de kijker gespeeld. Onder andere FC Twente zou de prestaties van de doelverdediger volgen, maar meer Eredivisieclubs zijn voorzichtig geïnteresseerd. Ook zou hij in beeld zijn bij Jong Oranje. "Ik zit op de goede weg en heb ambities, maar ik ben er nog lang niet."

Dat vertelt hij tegenover De Stentor. De regionale krant weet bovendien dat FC Twente serieus aan Gorter denkt, mocht Joël Drommel de komende jaren een transfer maken, wat gezien diens goede prestaties aannemelijk is. "Ik sta bij wat clubs op de radar. Natuurlijk denk ik daarover na, alleen is het vroeg in het seizoen. Ik wil graag bij GA Eagles blijven, maar als het voor de club en voor mij persoonlijk beter is een stap te maken, dan ga ik het gesprek aan", verduidelijkt Gorter zijn ambities.

Toch gaat het ook snel met de doelman, die vorig seizoen nog uit de selectie van Go Ahead Eagles werd gezet na een aanvaring met leden van de technische staf. Er werd gesteld dat hij 'gedragsproblemen' had. Gorter: "Ik heb in een diep dal gezeten, tranen gelaten. Ik had een groot probleem en heb een kring van mensen om me heen gebouwd: mijn familie, zaakwaarnemer Bert van Dun en beste vriend Max Looijen. Ik ken hem vanaf de kleuterschool en met hem heb ik veel gepraat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen