Hendrix herhaalt: "Toe aan een nieuwe stap en prikkel"

14 november 2020, 11:30

Jorrit Hendrix staat nog altijd meer dan open voor een vertrek bij PSV. De middenvelder stak eerder naar eigen zeggen zijn vertrekwens 'niet onder stoelen of banken' en hoopt nog altijd op een nieuw avontuur in de komende tijd. "Als mens ben je op een gegeven moment toe aan een nieuwe stap, een nieuw avontuur, een nieuwe uitdaging, nieuwe prikkels."

Dat vertelt hij tijdens PSV TV. "Het eerste seizoen onder Mark (van Bommel, red.) toen ik niet meer veel speelde, was ik al dicht bij een overstap naar Bologna", herinnert Hendrix over de geruchten van destijds. "Maar later in het seizoen ging ik meer spelen, qua speelminuten zat het zeker niet tegen." Toch hoopt de middenvelder nog atijd een stap te maken en was daar afgelopen zomer ook weer dichtbij.

"Ik voel me hier op mijn gemak, heb genoeg uitdaging en heb het hier naar mijn zin. Maar soms ben je als mens toe aan een nieuwe stap in je leven", zei Hendrix. "Dat maakt een voetballer en mens beter. Dus ik had de stap toch wel graag willen maken, dat heb ik ook niet onder stoelen of banken gestoken. Maar alles heeft een reden, ook dat ik hier nog ben. En ik rijd hier elke dag nog met plezier naar toe."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen