Ramos verpest eigen feestje met twee gemiste strafschoppen

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

14 november 2020 – Wat een prachtige wedstrijd voor hem had moeten worden, is geëindigd in een blamage voor Sergio Ramos. Tegen Zwitserland speelde hij zijn 177e wedstrijd, waarmee hij de Europeaan met de meeste interlands ooit werd. Dit kon hij tot twee keer bekronen met een doelpunt, maar twee maal miste de aanvoerder van elf meter. Mede daardoor speelde Spanje met 1-1 gelijk en verspeelde het de koppositie in groep 4 van League A van de Nations League.

Ramos verpest eigen feestje met twee gemiste strafschoppen

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Zwitserland kwam al vroeg op een verrassende 1-0 voorsprong door een fraaie goal van Remo Freuler. De ploeg nam de voorsprong mee de rust in, maar gaf Sergio Ramos in de 57e minuut de kans om via elf meter gelijk te maken. De Spanjaard koos de linkerhoek, maar zag Yann Sommer dezelfde kant in duiken. In de tachtigste minuut kreeg hij een herkansing, toen Nico Elvedi de ingevallen Alvaro Morata neerlegde in het zestienmetergebied. De verdediger kreeg rood en Ramos mocht opnieuw aanleggen. Zijn poging belandde in dezelfde hoek echter wederom in de handen van de keeper. 

Enkele minuten later was het nog wel Gerard Moreno die een voorzet van Sergio Reguilon binnen schoot en zo een punt redde voor de Spanjaarden. Het was niet genoeg voor het behouden van de koppositie. Die ging naar Duitsland, dat wel wist te winnen.

Duitsland buigt achterstand om tegen Oekraïne
Ook Duitsland, dat opnieuw met Philipp Max in de basis speelde, kwam vroeg in de wedstrijd op achterstand door een goal van Roman Yaremchuk. De Duitsers hadden echter minder moeite om de achterstand om te buigen. Al voor rust waren het Leroy Sané en Timo Werner - beiden knap bediend door Leon Goretzka - die de ploeg op een 2-1 voorsprong zetten. Na rust bepaalde Werner de eindstand op 3-1. 

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd