Van der Meijde weerspreekt geruchten: "Ihattaren niet naar Ajax"

15 november 2020, 10:12   Bijgewerkt: 15 november 2020, 10:20

Supporters van PSV hoeven niet te vrezen dat Mohamed Ihattaren de overstap gaat maken naar concurrent Ajax. Tijdens het programma Andy niet te Vermeijde voedde de middenvelder de geruchten dat hij een transfer zag zitten, maar Andy van der Meijde weerspreekt die geluiden. Ihattaren moet volgens voormalig buitenspeler misschien wel op zoek naar een nieuwe club.

In het programma van Van der Meijde noemde Ihattaren Ajax 'een mooie club'. "Hij vindt het inderdaad een mooie club, maar verder niets", aldus Van der Meijde bij de online voetbaltalkshow van Voetbal International. "Het is echt niet zo dat hij daar naartoe gaat." De ex-international is blij dat de achttienjarige nummer tien weer aan spelen toekomt. "Ik denk wel dat hij moet blijven spelen."

Als hij opnieuw zijn basisplaats kwijtraakt in de formatie van Roger Schmidt, lijkt het Van der Meijde niet onwaarschijnlijk dat hij gaat denken aan een transfer. "Ik kan niet in zijn hoofd kijken, maar anders is de kans denk ik groot dat hij weggaat." Direct werd Ihattaren gelinkt aan Ajax, iets wat bij Steven Bergwijn ook al eens gebeurde. "Ajax speelt Champions League en kan goed betalen. Het is een mooie club met een goed elftal", verklaart Van der Meijde de aantrekkingskracht van zijn voormalige werkgever.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen