La Liga-baas sneert naar Ronaldo: "Serie A niet beter gemaakt"

15 november 2020, 12:27

Lionel Messi en Sergio Ramos zouden volgens de laatste geruchten nadenken over een vertrek uit Spanje. Het duo kan daarmee Cristiano Ronaldo volgen, die ook als sterspeler de La Liga-deur achter zich dichttrok. Volgens Javier Tabes, voorzitter van de Spaanse competitie, wordt de Portugees echter nauwelijks gemist in de ijzersterke competitie.

"Natuurlijk zou ik Ramos en Messi niet graag zien vertrekken", aldus de La Liga-baas in gesprek met Marca. "Er zijn haters die me eraan hebben herinnerd dat Cristiano Ronaldo vertrok uit Spanje. Nou, ik kan iedereen verzekeren: er is voor La Liga niets veranderd. Ik geloof ook niet dat hij de Serie A beter heeft gemaakt. Ze merken nauwelijks iets van zijn komst. Of kijk naar Neymar. Die is naar PSG gegaan, maar de Ligue 1 is nog altijd maar de Ligue 1."

Tabas bestempelt zijn eigen competitie dan ook als de beste ter wereld. "Het merk La Liga en de grote clubs gaan boven ieder individu. Hoe getalenteerd dat individu ook is." Spaanse ploegen domineren de laatste jaren het Europese voetbal. Afgelopen jaar won Sevilla nog de Europa League, terwijl Real Madrid drie Champions League-trofeeën op rij veroverde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen