Götze blij met lofzang Löw: "Mooi dat hij positief is"

15 november 2020, 13:13

Mario Götze is bij PSV bezig aan een knappe wederopstanding. De Duitse middenvelder maakt indruk in zijn eerste weken als Eredivisionist en trok daarmee de aandacht van bondscoach Joachim Löw. Zijn lovende woorden strelen de rechtspoot, die drie jaar geleden voor het laatst uitkwam voor Die Mannschaft. Toch tempert hij de verwachtingen.

Löw sprak eerder al lovend over de middenvelder. "Ik ben blij dat hij zo'n goede start heeft gemaakt in Eindhoven. Ik vind het verrassend. Hij is fris, wendbaar en oogt gelukkig. Ja, hij heeft me op de hoogte gehouden. We verliezen hem niet uit het oog, dat is duidelijk." Ook na het gewonnen Nations League-duel tegen Oekraïne was Löw te spreken over Götze. "Maar voor deze interlandperiode was hij nog geen optie voor mij. We moeten hem de tijd geven", aldus de coach in gesprek met ZDF.

Götze zelf is vooralsnog voorzichtig. "Uiteindelijk ben ik niet degene die beslist, het is nu natuurlijk aan Jogi en zijn staf', zei hij tegen het Duitse medium. "Voor mij persoonlijk is het natuurlijk mooi dat hij over dit onderwerp praat, en dat hij positief over me is. Wat de volgende stap zal zijn, valt nog te bezien. Maar ik voel me goed, ben fit en kan wedstrijden spelen. Dat is het belangrijkste.'

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen