Go Ahead klimt naar subtop, debutant schlemiel

15 november 2020, 14:07

Na een dramatische start van het seizoen heeft Go Ahead Eagles de weg omhoog ingezet in de Eerste Divisie. Na een productieve eerste helft won de ploeg van Kees van Wonderen uiteindelijk eenvoudig van FC Den Bosch (3-0). Go Ahead klom dankzij de overwinning naar de zevende plaats op de ranglijst.

Bas Kuipers zorgde in de regenachtige Adelaarshorst voor het hoogtepunt van de middag. Na een lange bal dook hij op aan de linkerflank en leek hij alleen nog maar een voorzet te kunnen geven. De linksback besloot echter keihard uit te halen, waarmee hij FC Den Bosch-doelman Wouter van der Steen verraste in de korte hoek. Dankzij treffers van Antoine Rabillard en een eigen goal van Daniël Noels werd de eindstand al voor de pauze op 3-0 bepaald. Debutant Noels werd uiteindelijk de schlemiel van de dag, door kort voor het laatste fluitsignaal zijn tweede gele kaart te pakken. 

De Deventenaren zijn inmiddels vier duels ongeslagen. Daarmee wordt de matige start langzaam weggepoetst. Met een plek bij de bovenste acht kwam Go Ahead weer een stapje dichterbij het uiteindelijke doel: deelname aan de play-offs aan het eind van de rit. Na twaalf duels heeft Eagles negentien punten verzameld. De achterstand op koploper De Graafschap (28 punten) is fors.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen