'Malen op Milan-radar als stand-in Ibrahimovic'

15 november 2020, 14:58   Bijgewerkt: 15 november 2020, 15:04

Donyell Malen mag zich verheugen op de interesse van AC Milan. De huidige koploper van de Serie A zoekt naar een stand-in van de inmiddels 39-jarige Zlatan Ibrahimovic en is daarbij uitgekomen bij de achttien jaar jongere Malen. De spits van PSV en Oranje wordt nauwlettend in de gaten gehouden door het Milanese scoutingapparaat.

Volgens Corriere dello Sport heeft de komst van een extra aanvaller prioriteit in de komende winterstop. Malen zal niet direct voor de basis worden gehaald, want in de punt van de aanval maakt Ibrahimovic momenteel de dienst uit. De Zweed was in vijf competitieduels al acht keer trefzeker, waardoor AC Milan fier aan kop gaat in de Serie A. De voorsprong op titelveelvraat Juventus is opgelopen tot vier punten.

Malen, die deze zomer terugkeerde van een zware knieblessure en sindsdien viermaal scoorde in de Eredivisie, wordt zakelijk begeleid door Mino Raiola. De Nederlands-Italiaanse zaakwaarnemer heeft goede banden met het bestuur van Milan en moet de club aan de gewenste deal helpen. Toch is het niet zo eenvoudig als het lijkt: de vraagprijs van dertig miljoen euro is voorlopig te fors.

Mochten Milan en PSV geen deal bereiken, schakelen de Italianen naar de andere optie. De 22-jarige Luka Jovic moet het bij Real Madrid vooral met een rol op het tweede plan doen. AC Milan hoopt de Kroaat in de winter te kunnen huren, maar is geschrokken van zijn hoge salariseisen. De club hoopt dat Jovic water bij de wijn wil doen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen