Cocu doet het even rustig aan: "Natuurlijk is het vervelend"

16 november 2020, 08:32   Bijgewerkt: 16 november 2020, 08:40

Phillip Cocu is na zijn vertrek bij Derby County niet van plan zich meteen in een nieuw avontuur te storten. De Nederlandse trainer gaat het volgens zijn zaakwaarnemer Rob Jansen voorlopig rustig aan doen. Clubs die per direct op zoek zijn naar een nieuwe club, hoeven zich dan ook niet bij hem te melden.

Derby County maakte zaterdag bekend dat Cocu vanwege de slechte resultaten was ontslagen. Voor de coach was het na Fenerbahçe zijn tweede buitenlandse avontuur dat vroegtijdig stopte. "Natuurlijk is het allemaal vervelend, maar je wordt als trainer rijper van tegenslagen. Amerikanen zeggen weleens dat je eerst een keer failliet moet gaan voordat je een goed ondernemer bent", aldus Jansen tegenover het Eindhovens Dagblad.

De oud-trainer van PSV koos na zijn mislukte avontuur in Turkije met Derby County voor een relatief kleine club. Met The Rams zag hij kans om door te stoten naar de Premier League. Die missie mislukte. "In een huwelijk weet je van tevoren ook nooit honderd procent zeker wat het wordt", aldus Jansen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen