Suárez is besmet met corona en mist kraker tegen FC Barcelona

16 november 2020, 21:22   Bijgewerkt: 16 november 2020, 22:24

Een persoonlijk drama heeft zich voltrokken voor Luis Suárez. De Uruguayaanse spits van Atlético Madrid heeft tijdens de interlandperiode een positieve coronatest afgelegd in het trainingskamp van zijn land, zo bevestigt Uruguay. Hij mist daardoor de kraker tegen FC Barcelona van dit weekend.

De positieve test zal zodoende pijn doen bij de spits, die ongetwijfeld stond te popelen om het zijn oude werkgever zuur te maken in de kraker van zaterdag. Nu bekend is geworden dat hij het virus onder de leden heeft, lijkt het onmogelijk dat hij kan spelen tegen Barcelona (thuis). Suárez is niet de enige speler van Uruguay die besmet is, aangezien ook Rodrigo Munoz en Matias Faral van de technische staf een positieve test hebben afgelegd.

De 33-jarige spits was afgelopen vrijdag nog belangrijk met een goal tegen Colombia (0-3 winst), maar heeft enkele dagen dus een positieve coronatest afgelegd. Voor Atlético is dat ook slecht nieuws, want Suárez scoorde liefst zes goals in zijn laatste acht duels voor de club.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen