Suárez is besmet met corona en mist kraker tegen FC Barcelona

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

16 november 2020 – Een persoonlijk drama heeft zich voltrokken voor Luis Suárez. De Uruguayaanse spits van Atlético Madrid heeft tijdens de interlandperiode een positieve coronatest afgelegd in het trainingskamp van zijn land, zo bevestigt Uruguay. Hij mist daardoor de kraker tegen FC Barcelona van dit weekend.

Suárez is besmet met corona en mist kraker tegen FC Barcelona

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De positieve test zal zodoende pijn doen bij de spits, die ongetwijfeld stond te popelen om het zijn oude werkgever zuur te maken in de kraker van zaterdag. Nu bekend is geworden dat hij het virus onder de leden heeft, lijkt het onmogelijk dat hij kan spelen tegen Barcelona (thuis). Suárez is niet de enige speler van Uruguay die besmet is, aangezien ook Rodrigo Munoz en Matias Faral van de technische staf een positieve test hebben afgelegd.

De 33-jarige spits was afgelopen vrijdag nog belangrijk met een goal tegen Colombia (0-3 winst), maar heeft enkele dagen dus een positieve coronatest afgelegd. Voor Atlético is dat ook slecht nieuws, want Suárez scoorde liefst zes goals in zijn laatste acht duels voor de club.

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd