Immers kampt met vierde fysieke probleem sinds komst bij NAC

17 november 2020, 09:04

De periode van Lex Immers bij NAC Breda is nog geen doorslaand succes: de middenvelder viel tegen Telstar (1-0 winst) afgelopen weekend uit met een kuitblessure. Het is voor de routinier (34) al de vierde keer sinds zijn komst naar Breda dat hij (kort) uit de roulatie ligt: tegen Jong FC Utrecht werd hij gewisseld na een klap in zijn gezicht en later kampte hij met het coronavirus. Ook tegen Almere City maakte hij de wedstrijd niet vol. 

Ditmaal is Immers een tijdje afwezig met een kuitblessure, die hem volgens BN/De Stem komend weekend tegen FC Eindhoven waarschijnlijk aan de kant houdt. Tegen SC Cambuur ontbrak hij vanwege de coronaperikelen. In alle andere wedstrijden begon de middenvelder weliswaarmogelijk in de basis, maar viel naast tegen Jong FC Utrecht ook tegen Almere City FC uit, dat was vanwege lichte knieklachten.

Lees ook: Immers hard geraakt door coronavirus

Afgelopen weekend is het dus al de vierde keer dat hij met fysieke problemen kampt, waardoor hij in de eerste tien wedstrijd tot slechts één doelpunt kwam. Voor NAC Breda, dat de zege tegen Telstar goed kon gebruiken na een moeilijke periode door alle coronabesmettingen, is dat een aderlating.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen