Leiding Duitse bond achter Löw: "Geen discussie over"

17 november 2020, 23:51

De 6-0 vernedering tegen Spanje hakt er hard in bij Duitsland, dat een ongekend grote nederlaag leed in de Nations League. Duitsland presteerde de laatste tijd juist prima en dus komt de ineenstorting enigszins uit de lucht vallen. Directeur Olivier Bierhoff zegt dat de bond niet van plan is om bondscoach Joachim Löw te slachtofferen.

"We staan nog steeds achter hem, daarover is geen discussie", reageerde de directeur van de DFB bij Duitse media. "We moeten deze nederlaag eerst zien te verwerken, dat gaat sowieso tijd kosten. Alles ging vanavond fout. We raakten de bal zomaar kwijt en het team viel uit elkaar, dat mocht niet gebeuren. We vlogen ook niet in tackles en slaagden er maar niet in om de bal in het bezit te houden. We moeten hiervan leren en er ons voordeel mee doen."

Duitsland heeft lang de tijd om na te denken, aangezien de volgende interlandperiode pas in maart wordt gespeeld. De vijftigjarige Löw zal dan ook nog voor de groep staan bij Duitsland, waarvan hij al sinds 2006 bondscoach is. Althans, dat is wat Bierhoff kort na de vernedering te melden had.

Lees ook: Ontketend Spanje leidt Duitsland met Max naar slachtbank: 6-0 (!)

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen