Corona-geval bij FC Twente: twee spelers in quarantaine

18 november 2020, 09:49

FC Twente heeft te maken met een corona-besmetting in de A-selectie in deze interlandbreak. Bij Queensy Menig is het virus vastgesteld, waardoor Godfried Roemeratoe ook in quarantaine moet. Hij is de afgelopen tijd in de directe omgeving geweest van de aanvaller van de Tukkers en is daarom ook afwezig op de club.

Dat heeft FC Twente bekend gemaakt. Zodoende is van alle clubs alleen sc Heerenveen nog zonder positieve coronatest(s) naar buiten gekomen in dit Eredivisie-seizoen. Bij alle andere Eredivisie-clubs is er inmiddels melding gemaakt van een besmetting, voor FC Twente is dit het eerste coronanieuws dat naar buitenkomt. Tijdens de interlandbreak heeft de ploeg nog een oefenwedstrijd gespeeld tegen PEC Zwolle. 

Lees ookTwente ook zonder smaakmakers langs PEC Zwolle in oefenduel

Voor Ron Jans is het slecht nieuws, aangezien Menig een belangrijke kracht is in de succesvolle driehoek voorin. Hoewel hij met drie treffers dit seizoen minder succesvol is dan collega's Vaclav Cerny en Danilo, was hij wel een onbetwist basisspeler en maakte hij zelfs meer minuten dan Cerny. Ook Roemeratoe is een vaste basisklant: het is onduidelijk of hij kan spelen zondagmiddag 16.45 uur tegen PSV. Dat zal voor Menig in elk geval niet gelden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen