Messi: "Ik ben het zat om het probleem van alles te zijn"

18 november 2020, 20:28

Lionel Messi heeft flink van zich afgebeten nadat hij woensdag op het vliegveld El Prat werd gevraagd een reactie te geven op de beschuldigingen van Eric Olhats. De oude zaakwaarnemer van Antoine Griezmann stelde onlangs in een interview met France Football dat Messi een 'schrikbewind' voert bij FC Barcelona.

Messi keerde woensdag terug in Barcelona na de WK-kwalificatiewedstrijden met Argentinië tegen Paraguay (1-1) en Peru (2-0). Op de luchthaven stortten journalisten zich op de sterspeler van Barça. De Argentijn kreeg onder meer vragen over de uitlatingen van Olhats. "Ik ben het zat om altijd het probleem van alles binnen de club te zijn", reageerde de geïrriteerde Messi.

Olhats neemt het Messi kwalijk dat Griezmann zijn draai bij FC Barcelona nog niet heeft gevonden. "Hij is zowel keizer als koning en zag de komst van Griezmann niet zitten. Messi voert een schrikbewind. Je bent mét of tégen hem. Hij is zo slecht buiten het veld als hij op het veld is. Toen Antoine vorig seizoen arriveerde, sprak hij niet met hem en gaf hij hem de bal niet. Dat heeft hem getraumatiseerd en zijn sporen achtergelaten."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen