Blind spreekt van terechte zege: "Meer kansen gecreëerd"

19 november 2020, 00:06

Daley Blind vindt het terecht dat het Nederlands elftal woensdagavond in Polen als winnaar uit de bus kwam. Door twee late doelpunten boekte Oranje in de laatste poulewedstrijd in de Nations League een 1-2 zege. "Over de gehele wedstrijd hadden wij het recht om te winnen."

Dat Blind hij na afloop van de wedstrijd voor de camera van de NOS. De verdediger vindt dat Oranje door de vele kansen die het creëerde het meeste aanspraak maakte op de zege. Vindt hij ook dat het Nederlands elftal te veel kansen weggaf? "In de tweede helft niet, in de eerste wel gaven we wel countermogelijkheden weg en schoten zij twee keer op goal. Maar over het algemeen hebben wij grotere en meer kansen gecreëerd."

Onder De Boer speelt Oranje vrij aanvallend. "We zetten hoger druk. Voorheen speelden we compacter en zakten we meer in. We willen graag vooruit, maar moeten lering trekken uit de countermogelijkheden die we tegenkrijgen", aldus de verdediger, wiens hartslag na zijn wisselbeurt werd gecheckt. "Er is niks aan de hand. Ik speel met een hartslagmeter, daarnaast checkt de dokter voor de zekerheid hoe het ervoor staat, nu ben ik weer gerustgesteld. Het is standaardprocedure."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen